duminică, 27 octombrie 2019

STAR - YO3E

Vineri, 25 octombrie 2019, repetorul YO3E a primit echipamente noi si link in banda de 5 GHz, segmentul alocat radioamatorilor.

Am instalat un repetor Motorola SLR5500, filtru nou de la AMPHENOL, inca o antena.
Tot la YO3E se afla si echipamentele de gestiune a intranet-ului in care vor fi conectate si celelalte repetoare DMR din sistemul STAR care deserveste Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov.

Echipamentul are sursa neinteruptibila gestionata de repetorul Motorola si permite programarea la distanta a repetorului prin USB over Ethernet.

Frecventele autorizate sunt:

Downlink: 439.925 MHz
UpLink: 431.925 MHz

Structura de TG-uri, temporar pana la finalizarea implementarii sistemului este:

TS1
        TG 1 - RVSU 1
        TG 2 - RVSU 2
     
TS 2
        TG 9 - LOCAL

Este activ sistemul de tracking GPS cu RSSI pentru realizarea hartii de acoperire.


Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele reguli de trafic:

-Anuntati indicativul complet si corect (nu toata lumea are statie cu posibilitatea de afisare a SID si acesta nu este ïndicativ"in acceptiunea Regulamentului);
-Ascultati frecventa inainte de a transmite pentru a evita perturbarea unei transmisiuni in curs. In acest sens recomandam programarea statiilor sa impiedice emisia peste un canal ocupat.
-Incercati sa fiti succint in transmisiune.
-Acordati prioritate traficului de urgenta.
-Reteaua SmartPTT are ca scop asigurarea infrastructurii in caz de urgenta; traficul radio este inregistrat.














Despre fondul Bucureștiul Pregătit
Cu susținere financiară de la IKEA România, ING Bank și Lidl România, fondul de finanțare Bucureștiul Pregătit oferă resurse pentru ca subiectul cutremurului și capacitatea tuturor de a se pregăti să crească la un nivel care să facă diferența. Obiectivele fondului sunt susținerea și creșterea proiectelor care informează, educă și creează sisteme de suport în comunitatea locală.
Pentru mai multe detalii: bucurestiulpregatit.ro
Proiect susținut prin Fondul Bucureștiul Pregătit, finanțat de ING Bank, IKEA România și Lidl România și gestionat de Fundația Comunitară București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu